Palvelut

Tlilausnäytökset

Järjestämme myös yksityisnäytöksiä esimerkiksi yrityksille, yhteisöille tai muille ryhmille. Arkistossamme säilytetään uusimpien elokuvien lisäksi myös useita ohjelmistosta jo poistuneita elokuvia, joista on mahdollista tilata näytöksiä. Tarvittaessa voimme myös tilata toivomanne elokuvan levitysyhtiöiltä, mikäli sitä ei löydy meiltä. 

 

Koulukino

Järjestämme edullisia koulukinonäytöksiä oppilaitoksille. Koulukinon johtoajatus on yksinkertainen ja selkeä: mahdollisimman monen koululaisen tulisi nähdä elokuva koulupäivän aikana oikeassa elokuvateatterissa ja saada käsitellä näkemäänsä jälkikäteen.

Elokuva lumoaa elokuvateatterissa, ja onnistuneeseen katsomiskokemukseen kuuluu katsojan halu jakaa tunteensa ja huomionsa elokuvasta toisten kanssa. Se tekee elokuvateatterissa nähdystä elokuvasta loistavan mediakasvatuksen välineen.

Jokainen opettaja, kannustamalla keskusteluun ja jakamalla omat oivalluksensa ja tunteensa elokuvasta oppilaiden kanssa, on mediakasvattaja.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee taloudellisesti Koulukinoyhdistystä ja haluaa näin kannustaa mediaopetuksen sisällyttämistä koulujen perusopetukseen.

Elokuviin liittyvät opetusmateriaalit ja lisätietoja koulukinosta löydät osoitteesta: www.koulukino.fi

 

Valkokangasmainonta

Valkokangasmainontaa ei ohiteta, joten se on erittäin tehokas markkinointimuoto! Mainokset voidaan suunnata tietyille kohderyhmille, tai niitä voidaan esittää kaikkien elokuvien alussa. 

Mainosmateriaali voi olla joko kuva- tai videotiedostona. Hoidamme tarvittaessa materiaalin muuntamisen elokuvalaitteistoissa käytettävään DCP-formaattiin.

Valkokangasmainoksen saa edulisella pakettihinnalla näkyviin sekä Kino Kyntäjässä, että Ähtärin Sun Kinossa!

Tiedustelut: info@kinokyntaja.fi

 
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kino Kyntäjä / Palvelut /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com